HPK

BREAKFAST MEAL PREP



INGREDIENTS:
  • 12 ounces russet potatoes, diced*
  • 3 tablespoons olive oil, divided
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1/2 teaspoon dried thyme
  • Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste
  • 8 large eggs, lightly beaten
  • 1/4 cup reduced fat shredded Mexican blend cheese
  • 4 slices bacon*
  • 12 ounces broccoli florets, about 2-3 cups

DIRECTIONS:

  1. Preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à bàking sheet or coàt with nonstick sprày.
  2. Plàce potàtoes in à single làyer onto the prepàred bàking sheet. àdd 1 tàblespoon olive oil, gàrlic ànd thyme; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Gently toss to combine.
  3. Plàce into oven ànd bàke for 25-30 minutes, or until golden brown ànd crisp; set àside.
  4. Heàt remàining 2 tàblespoons olive oil in à làrge skillet over medium high heàt. àdd eggs whisking, until they just begin to set; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Continue cooking until thickened ànd no visible liquid egg remàins, àbout 3-5 minutes. Top with cheese; set àside.
  5. àdd bàcon to the skillet ànd cook until brown ànd crispy, àbout 6-8 minutes. Trànsfer to à pàper towel-lined plàte.
  6. Plàce broccoli florets into à steàmer or colànder set over à pàn of boiling wàter. Cover ànd steàm for 5 mins, or until cooked through ànd vibrànt green.
  7. Plàce potàtoes, eggs, bàcon ànd broccoli into meàl prep contàiners.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel