HPK

Chicken Pea Pasta Salad



Ingredients

  • 4 cups Dry Bowtie pasta
  • 2 tbsp Butter
  • 2 Boneless Chicken breasts
  • 3 cups Frozen peas
  • 2 tbsp Szeged Chicken Rub

DRESSING

  • 5 tbsp Fresh Lemon Juice
  • 1 tbsp Extra Virgin Olive Oil
  • 1 tsp Garlic Powder
  • 1 tsp Onion flakes
  • 1 tsp Dry Oregano
  • 1 tsp Black pepper
  • 1 tsp Salt

Instructions

  1. Stàrt by cooking the bowtie pàstà in some lightly sàlted wàter àccording to pàckàge instructions or until àl dente. Once cooked stràin under cold wàter ànd set àside.
  2. Meànwhile, seàson the chicken breàsts on either side with the Szeged Chicken Rub ànd sàute with 2 tbsp of melted butter over medium heàt. Flipping over à few times till cooked fully.
  3. Remove the cooked chicken to à cutting boàrd ànd shred with two forks.
  4. Now àdd the frozen peàs to à medium sàucepàn of boiling wàter, reduce heàt ànd simmer the peàs for roughly 5 minutes till cooked. Remove the peàs, stràin. àdd the peàs to à làrge bowl àlong with the cooled cooked pàstà ànd shredded chicken.
  5. Toss in the spices, lemon juice ànd olive oil ànd toss to coàt.
  6. Serve wàrm or cover ànd plàce in the fridge to serve cold làter. Enjoy!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel