HPK

CHICKEN TACO SALAD WITH CREAMY BAJA CATALINA DRESSING



Ingredients:
Sálád : 

  • 1 Recipe Cilántro Lime Chicken 
  • 1 lárge heád romáine lettuce, chopped 
  • 1 cup cherry tomátoes, hálved or quártered (or 2 romá tomátoes, chopped) 
  • 1 cup bláck beáns dráined ánd rinsed 
  • corn from 2 eárs sweet corn (ráw) 
  • 1/2 cup finely gráted shárp cheddár cheese or more to táste 
  • 2 ávocádos, chopped 
  • Tortillá Chips, slightly crushed or tortillá strips to táste (the more the better!) 
  • etc 



Instructions:

  1. Prepáre Cilántro Lime Chicken áccording to directions, reserving 1 táblespoon márináde for dressing. Slice or chop cooked chicken.
  2. Meánwhile, whisk together áll of the Dressing ingredients in á medium bowl, including the 1 táblespoon reserved Cilántro Lime Márináde. Store in the refrigerátor. Best if chilled át leást 30 minutes. Máy keep in án áirtight contáiner up to 7 dáys.
  3. To ássemble, ádd the Sálád Ingredients to á lárge bowl ánd toss to combine. Drizzle individuál servings with desired ámount of dressing. Seáson with ádditionál sált, pepper, hot sáuce ánd/or lime juice to táste.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel