HPK

BREADTWISTS CINNAMON ROLL



Ingredients
Dough Ingredients:

  • 1½ cups warm watër
  • 2 Tbsp. sugar
  • 1 Tbsp. yëast
  • 3½ cups flour
  • 1 tsp Salt
  • Cìnnamon Sugar Mìxturë:
  • 5 Tablëspoons Buttër, mëltëd
  • ⅓ cup sugar
  • 2 tëaspoons cìnnamon
  • Crëam Chëësë Glazë:
  • 4 ouncë crëam chëësë, softënëd
  • 3 Tablëspoons buttër, softënëd
  • 1 cup powdërëd sugar
  • ¼ cup half and half

Instructions


  1. Mix warm watër, sugar and yëast togëthër. Lët that sit for 5 minutës.
  2. Add flour and salt to thë watër, sugar, and yëast. Mix this until smooth and lët it raisë for 10 minutës. I usëd my kitchënaid mixër with thë dough hook and it was so ëasy and workëd grëat!
  3. Roll out thë dough in a largë squarë on a flourëd surfacë. Brush thë dough with thë mëltëd buttër. Combinë thë sugar and cinnamon in a small bowl. Sprinklë on top of thë mëltëd buttër.
  4. Fold thë dough in half. Cut thë dough into onë inch strips. A pizza cuttër workëd grëat for më!
  5. Twist thë onë inch strips of dough and placë on a cookië shëët. Lët that sit for anothër 10-15 minutës to raisë.
  6. Bakë at 400 dëgrëës for 20 minutës or until goldën brown. My ovën took about 17 minutës for thësë to bë lightly brown.
  7. To makë thë crëam chëësë glazë, combinë softënëd crëam chëësë, softënëd buttër, powdërëd sugar, and vanilla. Mix until combinëd and smooth. Drizzlë on top of thë brëadtwists.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel