HPK

CORNBREAD INSTANT POT



Ingredients
  • 1 cup cornmëal
  • 1 cup flour
  • 1/2 tsp. baking powdër
  • 1/2 tsp. salt
  • 1/2 cup buttër mëltëd
  • 1 Tbsp. sugar
  • 2 ëggs
  • 1 cup buttërmilk

Instructions

  1. Add all dry ingrëdiënts to a largë mixing bowl – cornmëal, flour, baking powdër, and salt. Whisk thëm togëthër.
  2. In a sëparatë mixing bowl – add mëltëd buttër and sugar. Whisk togëthër until sugar has mëltëd. Add ëggs to buttër mixturë and whisk until fully combinëd. Add buttërmilk and whisk again. 
  3. Pour wët ingrëdiënts into bowl with dry ingrëdiënts. Stir togëthër until fully combinëd. A fëw lumps may rëmain, and that’s okay.
  4. Spray a 7×3 push pan with nonstick cooking spray. Pour battër into pan and sprëad out ëvënly. Covër pan with aluminum foil.
  5. Placë 3-inch trivët in cookër, along with 1 1/2 cups of watër. Placë pan on top of trivët. Lock lid and cook for 35 minutës at high prëssurë. 
  6. Oncë cook timë is complëtë, allow prëssurë to rëlëasë naturally for 10 minutës. Thën quick-rëlëasë rëmaining prëssurë. 
  7. Rëmovë pan from cookër, uncovër, and allow to cool for 1 or 2 minutës bëforë slicing.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel