Cheesecake Keto Raspberry
Ingredients
- 2 ëggs pasturëd gët thëm hërë
- 2 8 oz packagës crëam chëësë room tëmpëraturë (try to usë organìc)
- 1 tëaspoon vanìlla ëxtract
- 2 scant tëaspoons stëvìa powdër ëxtract
- or organìc bìrch xylìtol 3/4 cup
- or confëctìonërs swërvë 3/4 cup
- 1/4 tëaspoon ground nutmëg optìonal, usë organìc onë
For the Crust:
- 1 cup blanchéd almond flour
- 1/4 cup goldén ground flax
- 1/4 cup méltéd buttér try to usé grass féd buttér
- or coconut oìl
- 1/4 téaspoon séa salt
- 6 oz raspbérrìés for toppìng (optìonal)
Instructions
- Préhéat thé ôvén tô 350 dégréés.
- Mix thé éggs, créam chéésé, vanilla, nutmég in a bôwl with a whisk until cômbinéd.
- Mix thé almônd flôur, flax, buttér and séa salt in anôthér bôwl until wéll cômbinéd.
- Liné a muffin pan with linérs.
- Placé 1/4 inch ôf thé nut mixturé intô thé bôttôm ôf éach muffin pan, using fingérs tô spréad it événly.
- Baké thé crust fôr 5 minutés and rémôvé frôm thé ôvén.
- Spôôn thé chéésé mixturé intô éach muffin cup until it is abôut 3/4 full.
- Baké thé chéésécakés fôr 20 minutés.
- Rémôvé frôm thé ôvén and lét côôl thén transfér tô thé réfrigératôr fôr ôné hôur tô côôl.
- Mash thé raspbérriés with a fôrk until it bécômés a saucé.
- Placé thé chéésécakés ôn a platé, tôp with a saucé and énjôy.