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Cheesecake Keto Raspberry



Ingredients

  • 2 ëggs pasturëd gët thëm hërë
  • 2 8 oz packagës crëam chëësë room tëmpëraturë (try to usë organìc)
  • 1 tëaspoon vanìlla ëxtract
  • 2 scant tëaspoons stëvìa powdër ëxtract
  • or organìc bìrch xylìtol 3/4 cup
  • or confëctìonërs swërvë 3/4 cup
  • 1/4 tëaspoon ground nutmëg optìonal, usë organìc onë

For the Crust:

  • 1 cup blanchéd almond flour
  • 1/4 cup goldén ground flax
  • 1/4 cup méltéd buttér try to usé grass féd buttér
  • or coconut oìl
  • 1/4 téaspoon séa salt
  • 6 oz raspbérrìés for toppìng (optìonal)

Instructions

  1. Préhéat thé ôvén tô 350 dégréés.
  2. Mix thé éggs, créam chéésé, vanilla, nutmég in a bôwl with a whisk until cômbinéd.
  3. Mix thé almônd flôur, flax, buttér and séa salt in anôthér bôwl until wéll cômbinéd.
  4. Liné a muffin pan with linérs.
  5. Placé 1/4 inch ôf thé nut mixturé intô thé bôttôm ôf éach muffin pan, using fingérs tô spréad it événly.
  6. Baké thé crust fôr 5 minutés and rémôvé frôm thé ôvén.
  7. Spôôn thé chéésé mixturé intô éach muffin cup until it is abôut 3/4 full.
  8. Baké thé chéésécakés fôr 20 minutés.
  9. Rémôvé frôm thé ôvén and lét côôl thén transfér tô thé réfrigératôr fôr ôné hôur tô côôl.
  10. Mash thé raspbérriés with a fôrk until it bécômés a saucé.
  11. Placé thé chéésécakés ôn a platé, tôp with a saucé and énjôy.

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