HPK

Teriyaki Shrimp Broccoli



INGREDIENTS
for the teriyaki sauce

  • 1 tèâspoon mincèd Gârlic
  • 1 tèâspoon mincèd Gingèr
  • 1/4 cup Light Soy Sâucè
  • 3 tâblèspoons honèy
  • 1/2 tèâspoon Chili Flâkès
  • 2 tèâspoons cornstârch ((cornflour or potâto stârch))
  • 1 cup wâtèr

for the stir fry

  • 1 tåblèspoon vègètåblè oil
  • 3 Gårlic Clovès (finèly choppèd)
  • 1 wholè hèåd Broccoli (cut into florèts)
  • 1 cup mixèd Vègètåblès ((mushrooms, bèll pèppèrs ètc.))
  • 500 gråms lårgè Shrimp ((dèvèinèd ånd clèånèd))
  • Sålt to tåstè

INSTRUCTIONS

  1. Mix tôgether åll the ingredients under såuce ånd set åside.
  2. Heåt hålf the ôil in å wôk ôr pån, ånd ådd the chôpped gårlic. Såute fôr å minute ånd ådd shrimp. Stir fry the shrimp ôn high heåt fôr 2-3 minutes till it stårts turning pink. ådd the brôccôli ånd vegetåbles ånd stir fry ågåin fôr 2-3 minutes.
  3. ônce the shrimp is côôked thrôugh ånd the veggies stårt lôôking bright, ådd the såuce ånd keep stirring till it cômes tô å bôil. ådd å little môre wåter if the såuce is tôô thick. Simmer fôr å minute ôr twô. Check fôr seåsôning ånd ådd sålt if required. Stir well ånd switch ôff the flåme.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel