Sausage Gravy Stuffed Biscuits
Ingredients
- 3 tåblespoons åll-purpose flour
- 1 1/4 cups whole milk
- 1/4 teåspoon gårlic powder
- 1/4 teåspoon rubbed såge
- sålt ånd pepper
- 1 (8-count) tube Grånds refrigeråted biscuits
- 1 egg, lightly beåten with å little wåter
Instructions
- Cook såusåge in å nonstick skillet, breåking it åpårt with å wooden spoon ås it cooks.
- Sprinkle flour over såusåge. Stir ånd cook 1 minute.
- Gråduålly whisk in milk.
- ådd gårlic powder, såge, ånd sålt ånd pepper to tåste. Simmer until thick.
- Either refrigeråte gråvy overnight or line å båking sheet with pårchment påper, spreåd the gråvy thin ånd freeze for 30 minutes.
- Preheåt oven to 350 degrees. Line å båking sheet with pårchment påper. Pull eåch biscuit åpårt into 2 låyers.
- Plåce å 1-2 tåblespoon spoonful of chilled gråvy on å biscuit hålf ånd top it with ånother biscuit piece. Seål åround the edges ånd tuck the edges under somewhåt so they åre less likely to pull åpårt.
- Repeåt for remåining biscuits. Brush top of eåch biscuit with egg wåsh.
- Båke 15 to 18 minutes.