HPK

Sausage Gravy Stuffed Biscuits



Ingredients
  • 3 tåblespoons åll-purpose flour
  • 1 1/4 cups whole milk
  • 1/4 teåspoon gårlic powder
  • 1/4 teåspoon rubbed såge
  • sålt ånd pepper
  • 1 (8-count) tube Grånds refrigeråted biscuits
  • 1 egg, lightly beåten with å little wåter

Instructions

  1. Cook såusåge in å nonstick skillet, breåking it åpårt with å wooden spoon ås it cooks.
  2. Sprinkle flour over såusåge. Stir ånd cook 1 minute.
  3. Gråduålly whisk in milk.
  4. ådd gårlic powder, såge, ånd sålt ånd pepper to tåste. Simmer until thick.
  5. Either refrigeråte gråvy overnight or line å båking sheet with pårchment påper, spreåd the gråvy thin ånd freeze for 30 minutes.
  6. Preheåt oven to 350 degrees. Line å båking sheet with pårchment påper. Pull eåch biscuit åpårt into 2 låyers.
  7. Plåce å 1-2 tåblespoon spoonful of chilled gråvy on å biscuit hålf ånd top it with ånother biscuit piece. Seål åround the edges ånd tuck the edges under somewhåt so they åre less likely to pull åpårt. 
  8. Repeåt for remåining biscuits. Brush top of eåch biscuit with egg wåsh.
  9. Båke 15 to 18 minutes.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel