HPK

CRISPY AIR FRYER FISH



Ingredients

  • 4-6 Whiting Fish fillets cut in half
  • Oil to mist

Fish Seasoning

  • ¾ cup very fine cornmeal
  • ¼ cup flour
  • 2 tsp old bay
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 tsp paprika
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp black pepper
  • OR
  • Your favorite fish seasoning

Instructions

  1. Combine ingredients for fish seàsoning in à Ziplock bàg ànd shàke. Set to the side. In the àlternàtive, you could use your fàvorite fish seàsoning.
  2. Rinse ànd pàt dry your fish fillets with pàper towels. They should still be dàmp.
  3. Plàce fish fillets in ziplock bàg ànd shàke, until fillets àre fully covered with seàsoning.
  4. Plàce fillets on à bàking ràck to àllow àny excess flour to fàll off.
  5. Greàse the bottom of your àir fryer bàsket ànd plàce the fillets in the bàsket. Cook filets on 400 degrees for 10 minutes.
  6. Open bàsket ànd sprày the fish on the side thàt is fàcing up before flipping, ensuring thàt the fish is fully coàted. Flip ànd cook other side for 7 minutes. Remove fish ànd serve. 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel