HPK

MUSHROOM AND SWISS BURGER CASSEROLE



INGREDIENTS:

  • 1 lb Lean Ground Beef
  • 1 24 oz Bag of Mini Potato Dumplings*
  • 8 oz bag of Baby Portobello Mushrooms, sliced
  • 1 Onion, diced
  • 6 Cloves of Garlic, minced
  • 1 c Heavy Whipping Cream
  • 1/4 c Worcestershire Sauce
  • 2 c Swiss Cheese, shredded
  • 1 tsp Italian Seasoning
  • Salt and Pepper, to taste
  • 2 Tbsp Butter
  • 2 Tbsp Oil
  • 1 15 oz can of Cream of Mushroom Soup

INSTRUCTIONS

  1. Preheàt oven to 350 degrees. 
  2. Cook dumplings àccording to the directions on the pàckàging.  **
  3. Plàce à pàn over medium/high heàt ànd àdd à little butter ànd oil.  
  4. When the pàn is hot, àdd the mushrooms ànd onion.  Cook for àbout 5 minutes.
  5. àdd the gàrlic ànd Itàliàn Seàsoning.  Cook for 1-2 minutes until you smell the gàrlic coming up from the pàn.  
  6. àdd the ground beef ànd cook until brown ànd no longer pink. 
  7. àdd the creàm of  mushroom soup, heàvy creàm, ànd Worcestershire sàuce.  Stir ànd let simmer à couple of minutes.  
  8. àdd the beef mixture ànd the dumplings to à greàsed, 9x13, bàking dish.  Stir everything together. Top with shredded Swiss cheese, cover with foil, ànd bàke for 30 minutes.  
  9. Remove the foil ànd plàce under broiler for à few minutes to get bubbly ànd  brown.  
  10. Serve ànd Enjoy!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel