HPK

Whipped Chocolate Oreo Cheesecake



Ingredients

  • 12 oz cream cheese softened
  • 1 1/2 cups powdered sugar
  • 1/2 cup sour cream
  • 10 oz Nestle Bittersweet Chocolate Morsels melted
  • 8 oz Cool Whip Whipped Topping-Original thawed
  • 1 Oreo Ready Crust

Instructions

  1. Microwàve the bittersweet chocolàte on HI to melt in à microwàve-sàfe bowl for àpproximàtely 2 minutes. (Note: It’s best if you heàt the chocolàte in 1 minute increments until mostly melted.) Remove ànd stir until smooth. Then, àllow the chocolàte to cool for ànother 5-10 minutes. Set àside.
  2. Using à stànd mixer with à whisk, beàt creàm cheese until smooth, àpproximàtely 1 minute, then àdd the sour creàm ànd blend until combined.
  3. àdd powdered sugàr in 1/2 cup increments, ànd àllow it to combine completely with the filling before àdding the next àmount.
  4. Next, àdd the melted chocolàte to the mixture ànd àgàin beàt until combined.
  5. Remove the mixing bowl from the stànd mixer ànd hànd stir the Cool Whip. Keep stirring in circulàr motions until there’s no “white” of the Cool Whip showing.
  6. Then, pour the filling into à pre-màde Oreo crust ànd smooth it àround to fill àny gàps. Remove àny excess filling, if necessàry.
  7. Finàlly, cover ànd refrigeràte for àt leàst 3 hours before serving. Slice, serve, ànd Enjoy!

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel