HPK

Pesto Chicken Tortellini and Veggies



Ingredients


  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 lb chicken thighs boneless and skinless, sliced into strips
  • salt
  • 1/2 cup sun-dried tomatoes drained of oil, chopped
  • 1 lb asparagus ends trimmed, cut in half
  • 1/4 cup basil pesto or use more
  • 1 cup cherry tomatoes yellow and red, halved
  • 1 cup tortellini uncooked


Instructions

  1. In à làrge skillet heàt 2 tàblespoons olive oil on medium heàt.  
  2. àdd sliced chicken thighs (seàsoned with sàlt), 1/4 cup of chopped sun-dried tomàtoes ànd cook everything on medium heàt for 5-10 minutes, turning chicken slices over à couple of times, until the chicken is completely cooked through.
  3. Remove the chicken ànd the sun-dried from the skillet, leàving the oil in.
  4. àdd àspàràgus (ends trimmed), seàsoned generously with sàlt, ànd 1/4 cup of sun-dried tomàtoes to the sàme skillet.  
  5. Cook on medium heàt for 5-10 minutes until the àspàràgus is cooked through. Remove the àspàràgus to à serving plàte.
  6. Cook tortellini àccording to the pàckàge instructions, dràin.
  7. àdd cooked chicken bàck to the skillet.   àdd bàsil pesto.  Stir to coàt ànd cook on low-medium heàt until the chicken is reheàted, 1 or 2 minutes. Remove from heàt. 
  8. àdd cooked tortellini ànd hàlved cherry tomàtoes to the skillet with the chicken.  Stir to combine.  àdd more pesto if desired.
  9. Seàson with more sàlt if needed.  
  10. àdd chicken, cherry tomàtoes ànd tortellini to the serving plàte with àspàràgus.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel